Aikuisen Primus-tapaturmavakuutus

Primus - tapaturmavakuutus aikuiselle on joustava ja edullinen vaihtoehto, kun haluat valita tapaturmaturvasi oman elämäntilanteesi mukaan. Vakuutusta varten sinun ei tarvitse täyttää terveysselvitystä ja se on heti voimassa. Turvat ovat voimassa sekä työssä, että vapaa-ajalla.

Primus-vakuutukset ovat järjestöjäsenille ja heidän perheelleen tarkoitetut vakuutukset. Vakuutukset ovat erittäin edulliset, sillä olemme tehneet sopimuksen usean järjestön kanssa, jotta voimme turvata heidän jäsenensä edullisesti. Jäsenalennuksen saadaksesi sinulla tai puolisollasi tulee olla voimassa oleva jäsenyys yhteistyöjärjestössä.

Primus -vakuutusten nopean ja vaivattoman asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa kumppanimme If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. Saat käyttöösi Ifin Omat Sivut -verkkopalvelun, jossa voit hoitaa vakuutusasiasi mutkattomasti. Lisäksi asiakas- ja korvauspalvelua saa puhelimitse.

Lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturva

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Selviytymisturva maksetaan kuoleman tapauksen yhteydessä kuolinpesälle.

 

Edulliset tapaturmavakuutukset koko perheelle!

Eri turvilla voit koota itsellesi sopivan tapaturmavakuutuksen.

Ei omavastuuta, voimassa 24/7, vapaa-ajalla ja töissä.

Valitse vakuutuksen turvat oman elämäntilanteesi mukaan

Turva tapaturman aiheuttamien hoitokulujen varalta

Turvalla varaudut tapaturmasta syntyviin hoitokuluihin aina 50 000 euroon saakka ilman omavastuuta.

Turva tapaturman aiheuttaman lyhytaikaisen työkyvyttömyyden varalta

Turvan avulla saat päivärahaa, kun sinulle aiheutuu lyhytaikainen, tapaturmasta aiheutuva työkyvyttömyys. Turvan omavastuuaika on 7 päivää ja sen tarkoituksena on jättää turvan ulkopuolelle ne työkyvyttömyyspäivät, joilta työnantaja usein maksaa palkan.

Turva tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalta

Pysyvän haitan turvalla turvaat tulevaisuuttasi siltä varalta, että vammaudut pysyvästi tapaturman seurauksena.

Turva tapaturman aiheuttaman kuoleman varalta

Turva kattaa vain tapaturmasta aiheutuvan kuoleman ja sen 25 000 euron kertakorvaus maksetaan ilmoittamallesi edunsaajalle. Suosittelemme lisäksi laajempaa, myös sairaudesta aiheutuvan kuoleman kattavaa Primus-henkivakuutusta.

Primus-vakuutusta koskevat tiedot sisältävän asiakirjan löydät helposti täältä.